Praecellenti: The Network Academy.

Van leren naar excelleren

Om een excellente professional te worden én te blijven, is het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. In samenwerking met onze (IT-)partners bieden we dan ook een ontwikkelomgeving met volop trainings- en opleidingsmogelijkheden voor zowel starters als ervaren professionals. Niet alleen op technisch en inhoudelijk gebied, maar ook op persoonlijk en sociaal vlak. Afhankelijk van jouw profiel en wensen, stippelen we samen een ontwikkeltraject uit dat bij je past. Zo dragen we niet alleen bij aan jouw groei, maar ook aan die van ons.

Alle ontwikkelactiviteiten zijn ondergebracht bij de stichting Praecellenti. Hier vind je meer informatie over jouw ontwikkelmogelijkheden bij Routz.

Namrita – Learning & Development Coördinator
“De trainers zijn ook bekend
met het vakgebied van ICT-infrastructuren. Dit maakt dat trainingen en opleidingen goed aansluiten bij de praktijk van ICT-infrastructuur professionals.  “
Lees meer over Namrita
Namrita – Learning & Development Coördinator
Namrita – Learning & Development Coördinator

“Ik ben Namrita, 32 jaar en werk inmiddels met veel plezier ruim 9 jaar bij Routz. Momenteel vervul ik twee functies: HR Manager bij Routz en Learning & Development Coördinator bij Praecellenti.

Wat is Praecellenti?
Routz is initiatiefnemer van een Academy (Stichting Praecellenti) waarmee we jou een eigen leeromgeving bieden. Praecellenti helpt bij het behouden en uitbouwen van de professionaliteit van IT-(netwerk)infrastructuur professionals. Om een excellente professional te zijn en te blijven, is continu ontwikkelen een noodzaak. Zowel in de techniek als op (inter)persoonlijke vaardigheden.

Hoe ziet de Academy eruit?
Het portfolio van Praecellenti bestaat o.a. uit technische trainingen, opleidingen op (inter)persoonlijk gebied, coaching, training on the job en individuele begeleiding. Onze trainers zijn stuk voor stuk zeer ervaren in thema’s als presenteren, communiceren, adviseren, projectmatig werken en (persoonlijke) leiderschap. De trainers zijn ook bekend met het vakgebied van IT- (netwerk)infrastructuren. Dit maakt dat trainingen en opleidingen goed aansluiten bij de praktijk van IT- (netwerk)infrastructuur professionals.

Wat betekent Praecellenti voor jou?
Routz is dé kennisautoriteit op het gebied van netwerkinfrastructuren in de ICT. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met HR maak jij een ontwikkelplan welke aansluit bij jouw ambities. Het plan (trainingen en opleidingen) dat hieruit voortvloeit zal door Praecellenti worden verzorgd en uitgevoerd.

Jij als professional staat aan het roer van jouw eigen ontwikkeling, Routz & Praecellenti faciliteren. Kijk voor meer informatie op  Praecellenti.