Student of starter

Kies jouw expertise

Een vliegende start van jouw carrière? Ontwikkel jezelf razendsnel op jouw favoriete vakgebied en werk tegelijkertijd voor toonaangevende klanten.

Een vliegende start van jouw carrière

Ontwikkel jezelf razendsnel op jouw favoriete vakgebied en werk tegelijkertijd voor aansprekende klanten.

Siem – Network Consultant
Voor mijn hbo-opleiding deed ik onderzoek naar Software Defined Networking.
Lees meer
Siem – Network Consultant
Siem – Network Consultant

Ik ben Siem, ik ben eigenlijk bij toeval terechtgekomen in de IT. In een ver verleden wilde ik visual effects artist worden in de filmindustrie. Ik herinner me dat ik uren kon spenderen in programma’s als Cinema 4D en After Effects om videomateriaal aan elkaar te monteren. Uiteindelijk bleek het opleidingsaanbod in deze richting niet helemaal aan te sluiten bij mijn verwachtingen en heb ik op het allerlaatste moment gekozen om de opleiding Network Infrastructure Design te volgen. Hoewel ik initieel twijfels had bij die keuze heb ik er achteraf gezien geen dag spijt van.

Hoe ben jij terecht gekomen bij Routz?
Ik ben in aanraking gekomen met Routz via mijn hbo-afstudeerstage. Destijds deed ik een onderzoek naar Software Defined Networking bij een ander bedrijf waarbij ik in een project terecht kwam met mensen van Routz.

Routz verleden en nu
In het verleden bestond het bedrijf hoofdzakelijk uit doorgewinterde engineers die hun hand niet omdraaien voor een technische uitdaging. Door de jaren heen is Routz echter veel sterker in gaan zetten op jonge engineers. Er is een traject voor Young Professionals gestart en er zijn geregeld evenementen voor de jongeren binnen het bedrijf. Al met al zorgt dat voor een goede sfeer met fijne collega’s. Momenteel werk ik voor een grote klant van Routz, hier werken we zoveel mogelijk met open source software. We staan met enige regelmaat voor zeer technische uitdagingen, dit houdt mijn werk spannend en uitdagend!

Exceeding ambitions

Networking, DevOps, Cloud of Cybersecurity

Het Professional programma is er om jou een vliegende start van jouw carrière te geven. In onderstaande afbeelding worden onze trajecten voor jaar 1 weergegeven. Samen zorgen wij voor een traject op maat waarmee jij jouw ambities waar kunt maken! De verbonden bollen in het Routz logo zijn een leerlijn, waarop je stap voor stap, diploma na diploma verder groeit.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan