Routz
Exceeding network ambitions.

Routz ontzorgt en ondersteunt klanten bij het ontwerpen, bouwen, optimaliseren en beheren van hun ICT netwerk infrastructuren. Of het nu gaat om cyber security, complexe netwerkvragen of maatwerk in automatisering, we gaan altijd voor oplossingen die de verwachtingen overtreffen. Zo helpen we klanten efficiënter, effectiever en veiliger te werken.

De kracht van mens en kennis

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Samen vormen we de bron van kennis en ervaring die Routz tot dé kennisautoriteit maakt. Een échte Routzer kenmerkt zich dan ook door een hoog vakinhoudelijk niveau en de wil om zich te blijven ontwikkelen. ‘Driven by Curiosity’ noemen we dat. In welke richting wil jij je grenzen verleggen?

Routz klanten

Met ruim 300 specialisten werken we aan uitdagende projecten voor opdrachtgevers uit verschillende branches, maar voornamelijk top-200 bedrijven en multinationals. Denk aan grote service providers, overheidsinstanties, financiële instellingen en commerciële partijen. Kortom, bij Routz ontdek je altijd weer nieuwe werelden.

Routz locaties

Routz heeft inmiddels vijf vestigingen; in Diemen, Den Haag, Assen, Echt en Veenendaal. Als Routzer zul je het grootste deel van je tijd op locatie bij onze opdrachtgevers doorbrengen.  Maar werken aan je technische en persoonlijke groei, doe je op een van onze kantoren.

Networking (Routz)

Van advies en ontwerp tot de bouw en het beheer van netwerkinfrastructuren, Routz verzorgt alles van A tot Z. Wat de eisen en wensen van onze klanten ook zijn, wij leveren een betrouwbaar netwerk dat altijd beschikbaar is. Alles op het afgesproken niveau en binnen de afgesproken termijn.

Security (SEQRIT)

Routz is al sinds 1994 actief in het beveiligen van Information Technology (IT) en Operational Technologie (OT). Naast het adviseren op het gebied van cybersecurity, maken we ook beleid en implementeren we werkbare oplossingen. Door beleid te vertalen naar security roadmaps en concrete acties, helpen we opdrachtgevers aan een veilige ICT-werkomgeving.

Automation (Integreater)

Vanuit onze automation expertise helpen we organisaties bij de transformatie van een traditionele infrastructuur naar een programmeerbaar netwerk. Door middel van standaardisatie, automatisering en integratie van bedrijfskritische netwerken kunnen onze opdrachtgevers beter, slimmer en veiliger te werken. Dat doen we met de meest innovatieve softwareoplossingen en delivery platforms.

300+
Medewerkers
1500+
Behaalde Certificaten
5
Vestigingen
100+
langer dan 5 jaar in dienst

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan