Cloutz: minder fouten, meer succes

Wat is Cloutz?

Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten, van beheer tot strategische adviestrajecten over de cloud, op alle denkbare niveaus. Waar we écht goed in zijn, is in het ontwerpen en bouwen van complexe cloudoplossingen van de belangrijkste cloudleveranciers. Dit betekent vaak langdurige betrokkenheid bij onze klanten, zowel individueel als in samenwerking met andere Cloutzers.

Wat ga je doen?

Bij Cloutz onderscheiden we verschillende rollen, elk met een specifiek opleidingstraject waarin we je van A tot Z begeleiden. Denk hierbij aan de rol van Cloud Architect, Cloud Security Engineer, DevOps Engineer en Business Consultant. Daarnaast ondersteunen we jouw ontwikkeling binnen certificeringstrajecten van toonaangevende cloudproviders zoals Azure, AWS en anderen.

In welke rol wil jij verder groeien?

Bij Routz begrijpen we dat het essentieel is om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen om een excellente professional te zijn en te blijven. Daarom bieden we bij Cloutz medewerkers ontwikkeltrajecten aan op basis van verschillende ontwikkelpaden. Deze trajecten omvatten (technische) productcertificeringen, vaktechnische trainingen, opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en diverse vormen van individuele begeleiding. Op deze manier kun je jouw kennisgebieden binnen je Cloutz-rol voortdurend blijven voeden. Alle ontwikkelactiviteiten worden gevolgd via de stichting ‘Praecellenti’.

Praecellenti: van leren naar excelleren

Opleidingen en trainingen

Om een excellente professional te blijven, moet je je blijven ontwikkelen. Routz biedt Network Operations medewerkers dan ook ontwikkeltrajecten aan op basis van verschillende ontwikkelpaden. Deze bestaan uit (technische) productcertificeringen, vaktechnische trainingen, opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en diverse vormen van individuele begeleiding. Zo kun je jouw kennisgebieden als network professional blijven voeden. Alle ontwikkelactiviteiten volg je via de stichting ‘Praecellenti.

Werken op hoog niveau, beloond op hoog niveau

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Als lid van ons team, dat het hoogste kennisniveau van Nederland heeft, geniet je niet alleen van een bovengemiddeld salaris, maar ook van een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Benieuwd waarom meer dan 100 collega’s al meer dan 5 jaar bij ons werken? Neem gerust contact met ons op of spreek met een van onze ervaren cloud professionals.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan