Automation: minder fouten, meer succes

Wat is Integreater?

Vanuit onze expertise ‘automation’ helpen we organisaties bij de transformatie van een traditionele infrastructuur naar een programmeerbaar netwerk. Door middel van standaardisatie, automatisering en integratie van bedrijfskritische netwerken kunnen onze opdrachtgevers beter, slimmer en veiliger werken. Hierbij zetten we de meest innovatieve softwareoplossingen en delivery platforms in.

Wij helpen klanten beter, slimmer en veiliger te werken.

Wat ga je doen?

Veel organisaties laten bepaalde ICT-gerelateerde handelingen nog door mensen uitvoeren, terwijl er steeds meer automatisch kan. Als automation expert houd je je niet alleen bezig met het architectuurontwerp van een Automation Platform, maar ook het testen, het documenteren van processen en de implementatie. Zo help je klanten efficiënter en minder foutgevoelig te werken.

In welke rol wil jij verder groeien?

Iedere Routz engineer die actief is binnen automation heeft een bepaald basisniveau en kan vervolgens zijn of haar kennis uitbreiden. Afhankelijk van jouw gewenste specialisatie, maken we een ontwikkelplan op maat met de daarbij behorende certificeringen. We verwachten dat je al bekend bent met methodieken en technieken als Cloud, virtualisatie en scripting.

Praecellenti: van leren naar excelleren

Opleidingen en trainingen

Om een excellente professional te blijven, moet je je blijven ontwikkelen. Routz biedt Network Operations medewerkers dan ook ontwikkeltrajecten aan op basis van verschillende ontwikkelpaden. Deze bestaan uit (technische) productcertificeringen, vaktechnische trainingen, opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en diverse vormen van individuele begeleiding. Zo kun je jouw kennisgebieden als network professional blijven voeden. Alle ontwikkelactiviteiten volg je via de stichting ‘Praecellenti.

Werken op hoog niveau, beloond op hoog niveau

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je gaat deel uitmaken van een team met het hoogste kennisniveau van Nederland. Daar hoort natuurlijk een bovengemiddeld salaris bij, maar ook een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Benieuwd naar alle redenen waarom meer dan 100 collega’s al meer dan 5 jaar bij ons werken? Neem contact met ons op óf met een van onze ervaren professionals.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan