Wat is Routz?

Het IT-netwerk vormt het hart van de IT-infrastructuur binnen elke organisatie. Als Routzer zorg je ervoor dat dit hart altijd klopt. Van advies en ontwerp tot de bouw en het beheer van netwerkinfrastructuren, samen verzorgen we alles van A tot Z. Wat de eisen en wensen van onze klanten ook zijn, wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk dat altijd beschikbaar is. Alles op het afgesproken niveau en binnen de afgesproken termijn.

Wij zorgen ervoor dat het hart van organisaties klopt

Wat ga je doen?

Van beheer tot aan strategische adviestrajecten over de infrastructurele toekomst, we bieden onze klanten diensten op alle denkbare niveaus.

Onze grootste kracht zit echter in het ontwerpen én bouwen van complexe netwerkoplossingen. In de praktijk betekent dit dat je vaak voor langere tijd aan een klant gebonden bent. Soms individueel, maar meestal in een omgeving met andere Routzers.

In welke rol wil jij verder groeien?

Routz onderscheidt verschillende rollen binnen Networking. Bij elke rol hoort een specifiek opleidingstraject, waarin we je van A tot Z begeleiden. Denk aan de rol van;

  • Engineer
  • Lead Engineer Designer
  • Architect
  • Business Consultant.

Praecellenti: van leren naar excelleren.

Opleidingen en trainingen

Om een excellente professional te blijven, moet je je blijven ontwikkelen. Routz biedt Network Operations medewerkers dan ook ontwikkeltrajecten aan op basis van verschillende ontwikkelpaden. Deze bestaan uit (technische) productcertificeringen, vaktechnische trainingen, opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en diverse vormen van individuele begeleiding. Zo kun je jouw kennisgebieden als network professional blijven voeden.

Alle ontwikkelactiviteiten volg je via de stichting ‘Praecellenti.

Werken op hoog niveau, beloond op hoog niveau.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je gaat deel uitmaken van een team met het hoogste kennisniveau van Nederland. Daar hoort natuurlijk een bovengemiddeld salaris bij, maar ook een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.
Benieuwd naar alle redenen waarom meer dan 100 collega’s al meer dan 5 jaar bij ons werken? Neem contact met ons op óf met een van onze ervaren professionals.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan