Word jij de network expert

Networking

Van advies en ontwerp tot de bouw en het beheer van netwerkinfrastructuren, Routz verzorgt alles van A tot Z. Wat de eisen en wensen van onze klanten ook zijn, wij leveren een betrouwbaar netwerk dat altijd beschikbaar is. Alles op het afgesproken niveau en binnen de afgesproken termijn.

Wij zorgen ervoor dat het hart van organisaties klopt

Het Professional Programma

Een vliegende start van jouw carrière

Via ons Professional Programma stellen we je in staat om in korte tijd kennis en ervaring op te doen in jouw gekozen richting. Vanaf de eerste dag doe je praktijkervaring op. Je werkt vier dagen in de week aan een project bij één van onze opdrachtgevers, de vijfde dag besteed je bij ons op kantoor aan je technische en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we samen voor een vliegende start van jouw carrière.

Van leren naar excelleren

Wat ga je doen?

Van beheer tot aan strategische adviestrajecten over de infrastructurele toekomst, we bieden onze klanten diensten op alle denkbare niveaus. Onze grootste kracht zit echter in het ontwerpen én bouwen van complexe netwerkoplossingen. In de praktijk betekent dit dat je vaak voor langere tijd aan een klant gebonden bent. Soms individueel, maar meestal in een omgeving met andere Routzers.

Joris – Network Consultant
“Er is een traject voor Young Professionals gestart en er zijn geregeld evenementen voor de jongeren in het bedrijf.”
Lees meer
Joris – Network Consultant
Joris – Network Consultant

Ik ben Joris en sinds mijn 12e al geïnteresseerd en bezig met elektronica, ICT en netwerken. Naast mijn werk reis ik graag, het liefst naar zonnige en tropische bestemmingen. Als ik op deze bestemmingen ook nog kan duiken of genieten van een wijntje dan komt alles goed! Naast mijn werk ga ik graag uit, duiken en soms golfen, als het maar gezellig is!
 
Hoe ben je bij Routz terecht gekomen?
Ik werd benaderd door een recruiter en hij wees mij op het Professional programma van Routz. Na twee gesprekken kreeg ik een aanbod wat ik niet kon weigeren (zeer interessant)! Het programma voor mij hield in dat ik binnen twee jaar Cisco CCNP gecertificeerd zou zijn plus één specialisatie certificaat.

Samenwerking
Collega’s staan binnen Routz klaar voor elkaar. Niet alleen voor werk maar ook voor ontwikkeling. Of dit nu technische of niet-technische ontwikkelingen betreffen!

Mogelijkheden
Ik mag zelf richting geven aan mijn ontwikkeling. Zo heb ik de keuze gemaakt om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van DevOps en Security.
Het is een kwalitatief goed en leuk Professional programma! Buiten de ontwikkeling welke je doormaakt leer je ook veel collega’s kennen.

Toekomst
Als ik vooruitblik dan zie ik mezelf over zes jaar nog steeds ontwikkelen. Op softskill gebied zal ik mij meer ontwikkelen naar een business consultant rol, ook dit wordt via Routz aangeboden en gestimuleerd. Ik zal mij daarnaast op het technische gebied nog steeds focussen op DevOps en Security.

1- of 2-jarig ontwikkelingsprogramma

Voor een vliegende start van jouw carrière is er ons Professional Programma. Daarmee stellen we je in staat om via een 1-jarig DevOps traject of Netwerk traject de benodigde certificaten te behalen. Wil je meer de diepte induiken als het gaat om Networking, Security, Automation, Cloud of misschien wel een combinatie van die vier? Dat kan in ons 2-jarige traject. We zorgen hoe dan ook voor een traject op maat, waarmee je jouw ambities waar kunt maken!

Een investering in jouw ontwikkeling

CCNA
CCNP Enterprise
PCAP
NSE4

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je gaat deel uitmaken van een team met het hoogste kennisniveau van Nederland. Daar hoort natuurlijk een bovengemiddeld salaris bij, maar ook een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Reken onder meer op een leaseauto, laptop en telefoon, jaarlijkse winstuitkering, 26 vakantiedagen en niet te vergeten, de leukste teamactiviteiten en kwartaalmeetings.

Floor

Er wordt hier bovengemiddeld veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan