Word jij de beste Security consultant?

Network Security Engineer

Van advies en ontwerp tot de bouw en het beheer van netwerkinfrastructuren, Routz verzorgt alles van A tot Z. Wat de eisen en wensen van onze klanten ook zijn, wij leveren een betrouwbaar netwerk dat altijd beschikbaar is. Alles op het afgesproken niveau en binnen de afgesproken termijn.

Wij zorgen ervoor dat het hart van organisaties klopt

Het Professional Programma

Een vliegende start van jouw carrière

Via ons Professional Programma stellen we je in staat om in korte tijd kennis en ervaring op te doen in jouw gekozen richting. Vanaf de eerste dag doe je praktijkervaring op.

Je werkt vier dagen in de week aan project bij één van onze opdrachtgevers, de vijfde dag besteed je bij ons op kantoor aan je technische en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we samen voor een vliegende start van jouw carrière.

 

Wat ga je doen?

Van beheer tot aan strategische adviestrajecten over de infrastructurele toekomst, we bieden onze klanten diensten op alle denkbare niveaus.

Onze grootste kracht zit echter in het ontwerpen én bouwen van complexe netwerkoplossingen. In de praktijk betekent dit dat je vaak voor langere tijd aan een klant gebonden bent. Soms individueel, maar meestal in een omgeving met andere Routzers.

1- of 2-jarig ontwikkelingsprogramma

Voor een vliegende start van jouw carrière is er ons Professional Programma. Daarmee stellen we je in staat om via een 1-jarig DevOps traject, Network Security of Netwerk traject de benodigde certificaten te behalen. Wil je meer de diepte induiken als het gaat om Networking, Security, Automation, Cloud of misschien wel een combinatie van die vier? Dat kan in ons 2-jarige traject. We zorgen hoe dan ook voor een traject op maat, waarmee je jouw ambities waar kunt maken!

Een investering in jouw ontwikkeling

CCNA
CCNP Security
NSE4
CEH

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je gaat deel uitmaken van een team met het hoogste kennisniveau van Nederland. Daar hoort natuurlijk een bovengemiddeld salaris bij, maar ook een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

Reken onder meer op een leaseauto, laptop en telefoon, jaarlijkse winstuitkering, 26 vakantiedagen en niet te vergeten, de leukste teamactiviteiten en kwartaalmeetings.

Thys aan het woord:

Het Young Routz programma biedt precies wat ik zocht. Eén dag in de week studie en 4 dagen aan de slag bij een klant van Routz.

Stel je vraag via het formulier of bel Nick of Jerry:

Nick van Vuuren

Recruiter
+31 6 549 604 88
nick.vanvuuren@routz.nl

Jerry Schouten

Recruiter
+31 6 555 512 61
jerry.schouten@routz.nl

"*" geeft vereiste velden aan